Over ons

IMG_5007 (2)Dat zijn wij: Vincent, Nick Kris en Kirstin zijn een samengesteld gezin. Kirstin komt met de jongens die respectievelijk in groep 6 en 8 naar school gaan, uit zuid Duitsland. Zomer 2010 hebben we onze levens samengevoegd en is Lonneker ons “thuis” geworden.

Waarom gaan wij op reis?

We willen de jongens laten zien dat ze door toeval in Europa geboren zijn, maar dat hun bedje ook in Afrika had kunnen staan. Het is niet vanzelfsprekend dat ze opgroeien met scholen, gezondheidszorg, speelgoed in overvloed en alle sportfaciliteiten die hun hartje begeert.

De jongens zullen leren dat ze onderdeel zijn van een grote wereld waarin niet overal alles is zoals wij in de westerse wereld gewend zijn. Kris en Nick kunnen door deze reizen voelen en beleven hoe leeftijdsgenootjes wonen, leven, spelen, leren en vaak ook al werken. Door een langere tijd te verblijven kunnen de kinderen de cultuur beleven in plaats van er aan voorbij te rijden.

10000 (502)

Tegelijkertijd willen we daarom ook graag iets doen voor de kinderen in Afrika. In 2004 hebben we  al eens een project gedaan (zonder kinderen) waarbij in India 50 scholen zijn gebouwd. (website)

Kortom, we gaan op reis en niet op vakantie. Waarbij we de jongens willen laten voelen dat slechts 15.000 km verderop het leven er heel anders uit ziet en dat ze hier, op hun manier aan kunnen bijdragen.

Wil je zien wat we nog meer doen? Bezoek www.pamoja.earth voor onze zakelijke website.

Email adres*:

Achternaam*:

Voornaam*:

Je telefoonnummer:

Opmerking:

Bijlage meesturen

Je kunt hier een bijlage meesturen.

Upload hier je bijlage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website