Waarom niet?

De kerst en de jaarwisseling was een moment om over reizen in 2015 na te denken. Onze Laro staat in Oeganda en dat zal dus wel het startpunt worden deze zomer.

Net voor we Rwanda binnenreden zijn we vorig jaar de reizende familie uit Argentinië tegen gekomen. Helaas zat een ontmoeting er toen niet in, omdat zij drie dagen druk zouden zijn met film opnames met een Nederlandse filmcrew en wij weg wilden uit het toeristische deel van Tanzania.
Afgelopen week zagen we het resultaat van de filmopnames bij Floortjes, Het einde van de wereld.

Uitzending gemist: http://www.npo.nl/floortje-naar-het-einde-van-de-wereld/01-01-2015/BNN_101372383

Ze hebben een boek uitgebracht, getiteld Spark Your Dream, mooi om te lezen. Lees meer op Facebook: https://www.facebook.com/herman.zapp

 

 

3 thoughts on “Waarom niet?

 1. Echt heel bijzonder hoe deze familie in het lecen staat. De uitzending van Floortje aan het eind vd wereld was erg indrukwekkend. Het geeft ook eeen stukje weer over hoe jullie de vakanties doorkomen en intwns beleven.
  Groetjuzz petra

 2. Wij hebben deze uitzending gezien. Wat een bijzondere familie. Is het ook een droom voor jullie om zo lang samen op reis te zijn?

 3. Wat ‘ontzettend mooi om te zien..wij kijken altijd naar Floortje….heel interessant en je ziet plekken en dieren die je niet alle dagen tegenkomt..haha
  Toevallig hadden wij deze uitzending gemist…zo zie je maar weer!!
  Jullie zijn je al weer aan het voorbereiden voor de volgende reis!!
  Heel veel succes en plezier er mee!!We horen wel
  Wat leuk dat jullie dit delen!!
  lieve gr.Marietje en Frans!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*
*
Website